Chance for Life

Chance for Life

CHARITY QUIZ pentru zambete de Craciun

Dată: 20 December 2016
Fiecare gest, fiecare gand si fiecare zambet, pe care le transmitem in perioada Craciunului catre copiii cu potential din medii defavorizate de la Cha
[ Show more ]

0

Galantomi:

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiecare gest, fiecare gand si fiecare zambet, pe care le transmitem in perioada Craciunului catre copiii cu potential din medii defavorizate de la Chance for Life, se vor transforma in bucurii pentru fiecare dintre noi.

Ai ocazia sa arati ce stii si sa dai startul distractiei, alaturi de intreaga gasca de prieteni. Ei vin cu tine, te sustin sa ramai in concurs donand pentru tine, iar tu raspunzi corect la cat mai multe intrebari de cultura generala. Te-am facut curios? Mai trebuie sa stii ca toti copiii sunt dornici sa invete cat mai bine, sa mearga la scoala si sa faca performanta, dar au nevoie de oameni ca tine, care sa creada in ei. Bursele gratuite de studii, pe care le primesc la Chance for Life in fiecare an, inseamna, printre altele, 450 de lei pentru fiecare copil in parte pentru materiale educationale si un fruct in fiecare zi. Tu ii poti strange de la prieteni, cunoscuti, colegi si toti cei care te vor sustine prin donatii.

Ajuta-ne sa strangem cei 9000 de lei necesari pentru anul 2017 pentru rechizitele, ghiozdanelele, acuarelele, plastilina si fructele de la gustarea zilnica pentru 20 de copii din programul Bursa Chance for Life. Poti sa fii ajutorul Mosului anul asta in impartit zambete!

Cum procedezi?

Completezi formularul de inscriere de pe site unde gasesti si regulamentul de participare si alegi sa iei parte pe 20 decembrie la o seara distractiva, magica, cu intrebari de cultura generala din 6 domenii: muzica, arte vizuale (imagini), limba si literatura romana, filme, matematica si stiinte, Terra si natura. Toata distractia va fi in Yellow Club din Bucuresti, situat pe strada Lucretiu Patrascanu Nr. 1.

Fiecare participant la CHARITY QUIZ, inscris pe platforma www.galantom.ro, strange donatii de la prieteni, inainte de eveniment. Donatiile stranse se transforma in puncte pe care le poti folosi in concurs astfel: 50 lei donati reprezinta 1 punct, 100 de lei donati – 2 puncte si tot asa. Inscrierea si participarea ta la QUIZ sunt gratuite, insa donatia minima de la prieteni pentru a intra in joc este 200 lei. Punctajul final al concursului va fi calculat dupa donatiile convertite in puncte la eveniment.

Provocarea participarii tale in concurs va fi ca pentru un prieten adus in echipa ca participant, echipa ta primeste automat la startul QUIZ-ului un Bonus de 10 puncte, doi prieteni – 20 de puncte si asa mai departe.

Donatia ta si donatiile prietenilor tai vor oferi zambetele copiilor din medii defavorizate care fac eforturi zi de zi sa ramana la scoala si sa faca performanta.

Daca vrei sa aflii mai multe despre eveniment, iti putem oferi detalii la numarul de telefon 0721 386 058 – Madalina.

Te asteptam la o seara de distractie cu toti amicii tai!

Iti uram "bun venit" in echipa de prieteni Chance for Life si iti multumim pentru zambetele oferite copiilor!