Zoli aleargă, pedalează și înoată pentru șansa acestor copii

 

Zoltan Herczeg Chance for Life

14% Complete
280 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
3
Donations

M-am apucat de sport târziu, aproape de 40 de ani. La început am făcut-o alergând pentru sănătatea mea, pentru a compensa stilul sedentar de la serviciu.

Apoi am început să experiementez cu tot felul de alte sporturi, ajungând acum să îmi placă și înotul și bicla
și multe altele.

Vă încurajez să donați pentru acești copii și șansa lor de a deveni cineva.

Cheers!

 

http://zoli.herczeg.ro


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

SUSŢIN PROIECTUL

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

Winter TriChallenge este organizat de Smart Atletic și este primul triatlon al anului. Evenimentul are loc la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.  Problele de concurs sunt: Triatlon individual sau ștafetă  – 5.5 km  alergare + 12 km bicicletă +  500 m înot Duatlon individual sau ștafetă – 5.5 km alergare + 12 km bicicletă + 3 km alergare  Detalii despre traseu su

 

3 Donations

21 Feb 2014
20 Feb 2014
20 Feb 2014