Cel mai frumos cadou de ziua mea este donația ta!

 

Elena Vavilov Chance for Life

65% Complete
520 RON
Donations raised
800 RON
Target
11
Donations

Bun găsit tuturor,

Nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze în care cred și anume educația copiilor. Am ales să contribui la Bursa Chance for Life deoarece mai mulți copii inteligenți din familii cu dificultăți financiare vor beneficia de o șansă în plus la educație.

Știu cât de greu este să te lupți cu morile de vânt și îmi doresc din tot sufletul ca ei să reușească, să învețe, să fie mai buni, mai frumoși și mai generoși, atât cu mintea dar și cu sufletul, și să se lupte pentru a face lumea în care trăiesc un loc mai plăcut, mai bun și mai sigur. Până acolo e însă un drum lung și deloc ușor, de cele mai multe ori, de aceea consider că trebuie să îi ajutăm și să fim noi înșine un exemplu bun.  

Pe scurt, iată ce rugăminte am: cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine în încercarea mea și, în loc să îmi faceți un cadou, vă rog să donați banii către această cauză - 8, 10, 18... 80, 100 de lei, cât vă lasă inima și buzunarul! Știu, mi-am propus un target greu pentru următoarele săptămâni însă, cu ajutorul vostru, sper să îl pot atinge și chiar depăși. :)

Mai multe detalii despre Bursa Chance for Life găsiți aici. Împreună suntem mai buni!

Dacă vă place ideea, fiecare dintre voi vă puteți dărui ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata pentru o cauză în care credeți.

Vă mulțumesc pentru această bucurie și pentru că sunteți alături de mine!

Cu drag,

Elena


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

SUSŢIN PROIECTUL

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donations

Miki

30 RON
31 Mar 2017

Nina Bozan

50 RON
Din partea matusii mele, Nina, cu drag pentru copiii care vor sa invete! :)
07 Nov 2016

Alexandru Bode

100 RON
Ofer o șansă, cu drag și cu speranța!
15 Oct 2016

Colegii de la MPG

70 RON
10 Oct 2016
09 Oct 2016
La multi ani!
07 Oct 2016
07 Oct 2016

Anonymous

15 RON
04 Oct 2016
03 Oct 2016

Anonymous

10 RON
15 Sep 2016

Anonymous

17 RON
Impreuna suntem mai buni!
14 Sep 2016