Imi daruiesc ziua de nastere cadou pentru mai multe zile de gatit Shaorma pentru copiii din Bursa Chance for Life

 

Emanuel Busuioc Chance for Life

53.333333333333% Complete
800 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații

Salut!

Numele meu este Manu si cam tot asa imi spun si prietenii.

Povestea mea cu Chance for Life a inceput cu multa vreme in urma; pe atunci nu-mi afisam gandurile de a fi voluntar, ci descopeream cum arata oamenii din spatele copiilor minunati despre rezultatele carora se tot vorbea in cartier. Avand eu insumi un copil, mi-am spus sa plec urechea la ce se vorbeste pentru ca in cazul de fata se aplica zicala "vestile bune circula repede si la fel si recomandarile". Asa am aflat despre programul minunat "Bursa Chance for Life", program care ofera astazi burse complet "echipate" (cu masa, pregatire scolara de calitate si rezultate de top garantate) pentru copiii fara prea mari posibilitati materiale. Dupa o perioada de acomodare in postura de voluntar, am inceput sa ma implic tot mai mult in diferite activitati: am transportat legumele proaspete, donate de alti sponsori binevoitori, pana la fundatie, am distribuit catre prieteni produse handmade facute de copii in schimbul unor sponsorizari primite pentru acestia sau am devenit eu insumi sponsor cu fiecare ocazie cand a fost posibil. Si nu m-am rezumat doar la atat. Pentru ca in timpul meu liber imi place sa ma ratacesc prin bucatarie, mi-am zis "de ce sa nu fac ceva gustos si sanatos pentru copiii de la fundatie?". Asa bine au curs ideile dupa inspiratia data de fiul meu Edi ca nici nu am mai stat pe ganduri. De mai bine de 2 ani, aproape in fiecare luna, am stabilit o zi de sarbatoare culinara pentru rezultatele deosebite ale copiilor de la "Bursa", zi pe care am numit-o sugestiv "Shaorma Day". Totul se prepara "in house", cu tactica si secrete proprii, pentru fiecare copil in parte. In aceasta zi sunt si sponsor si voluntar, dar pentru ca acest tip de experienta sa se repete cam de atatea ori pe cat o cer rezultatele bune si foarte bune ale copiilor, imi donez anul acesta ziua de nastere. Pentru cel putin 10 Shaorma Day de acum inainte am nevoie de ajutorul vostru sa strang cel putin 1500 de lei. Asa ca, in loc de cadouri cu funda, anul acesta va astept cu o donatie de 15, 25, 50 de lei sau cat considerati voi ca puteti dona direct pe pagina mea de pe platforma Galantom. 

Impreuna putem face mai multi copiii sa zambeasca si sa invete bucurandu-se de mesele copioase.


Iti multumesc ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea mea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe galantom.ro/daruiesteziuata.

Cu prietenie, 

Manu 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

SUSŢIN PROIECTUL

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

La multi ani colegului nostru de echipa, Manu! Felicitari pentru initiativa si implicare intr-o asa frumoasa cauza! Tine-o tot asa!
24 Dec 2016
100 RON
La multi ani cu multe ganduri si urari de bine!
22 Nov 2016

Mirela

30 RON
15 Nov 2016
De ziua in care v-ati nascut meritati tot ce e mai bun: o urare, un gand bun sau, de ce nu, multe donatii pentru aceasta frumoasa campanie "Daruieste ziua ta!". Toate cele bune sa se adune intr-ale implinirilor, iar cele mai putin bune sa se transforme in succese si reusite pe plan personal si familial! La multi ani, Manu! ;)
14 Nov 2016
25 Oct 2016