Dorinta mea la 31 de ani

 

Luiza Mandoiu Chance for Life

66.666666666667% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații

Acum un an, am decis sa-mi donez ziua de nastere. M-am bucurat sa vad ca prieteni, fosti colegi s-au alaturat cauzei si impreuna am putut sa-l ajutam pe Dragos, care duce o lupta crunta cu cancerul de la varsta de 5 ani.

Si astfel am decis sa continui sa ajut copiii vulnerabili, participand la diferite curse de running.

Pe 12 noiembrie am participat la maratonul de la Atena, si abia acum incep sa realizez ca un vis a devenit realitate...ok pe jumatate, pentru ca imi propusesem sa alerg pentru o cauza, insa nu am vazut cum a trecut timpul cu antrenamente, job, antrenamente, job...Recunosc ca am avut si mari emotii, si imi faceam tot felul de scenarii ba ca o sa ma accidentez la unul dintre picioiare inainte de cursa, ba ca va ploua pe timpul cursei si nu o sa pot alerga pe ploaie o distanta asa mare, ba ca voi renunta in timpul cursei din alte motive…Si nici unul dintre aceste lucruri nu s-a intamplat, deci pot sa ma simt norocoasa !

Asa ca profit de faptul ca in cateva zile o sa imi fie ziua, iar unul din cadourile pe care as vrea sa le primesc, este sa ii ajutam pe copii de la asociatia "Chance for Life".

Mai jos gasesti cateva informatii pentru a-ti face o idee despre asociatie si programul « Change for life ». Ai nevoie de 5 minute pentru a citi cum ii ajuta asociatia pe acesti copii si 3 minute pentru a completa formularul daca vrei sa faci o donatie.

Iar eu cred ca copii sunt cei mai vulnerabili si ei reprezinta viitorul unei tari. Iar investind in educatia lor, investim de fapt in viitorul nostru, al tuturor !

Cum ii ajuta Asociatia Chance for Life" ? Sustine dezvoltarea educaţională, şcolară şi emoţională a 20 de copii cu potenţial intelectual ridicat, care provin din familii defavorizate social şi economic. Ei ii insotesc pe copii timp de 12 ani, 8 ani în timpul şcolii primare şi gimnaziale şi 4 ani, pe toată durata liceului.

Ii sprijina pe copii oferindu-le o MASA CALDA zilnic si ajutor pentru pregatirea temelor, iar pe parcursul liceului beneficiază de activităţile CHANCE FOR LIFE de minim 3 ori pe săptămână.

Cred cu tarie ca educatie este foarte importanta in dezvoltarea unui copil, si fiecare copil are dreptul la o educatie de calitate indiferent de mediul social din care provine. Un copil educat si stimulat de mic capata mult mai usor incredere in propriile forte si are mai multe sanse de a deveni un adult cu principii si responsabil. 

Daca crezi ca acesti copii merita ajutorul tau, exista mai multe moduri de a-i ajuta . Poti face o donatie, poti contacta asociatia daca vrei sa fii voluntar pentru activitatile lor sau daca cunosti un copil care are nevoie de ajutor, poti colecta fonduri si a face cunoscuta cauza. Mai multe informatii gasesti aici :

http://chanceforlife.ro/programe-chance-for-life/bursa-chance-for-life/

Impreua le putem aduce un zambet la inceput de an si speranta acestor copii !

Multumesc !

La multi ani tuturor!

Luiza

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

SUSŢIN PROIECTUL

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

Grecia este tara de origine a maratonului. O cursa cu traditie, maratonul din Atena aniverseaza in 2017 a 35-a editie. Evenimentul propune mai multe probe de concurs: - maraton - powerwalking - 10 km - doua curse de 5 km (dimineata si seara) - cursa copiilor - cursa Special Olympics Dacă participi la acest eveniment te invităm să susții o cauză în care crezi devenind fundraiser pe

 

8 Donații

Tomás C

170 RON
Go Luiza!! Bravo! La multi ani!
20 Feb 2018
mult succes !
08 Feb 2018
04 Feb 2018
Super initiativa Luiza! Sunt mandra de tine !!!
16 Jan 2018

iuiu

150 RON
La Multi Ani Luiza!
15 Jan 2018
La multi ani! Iti doresc multa sanatate si sa fii fericita!!! Esti o persoana minunata ! Te pupic !
14 Jan 2018

Catalina

30 RON
Foarte frumos, Luiza! Mult success in toate proiectele viitoare!
13 Jan 2018

Anonymous

220 RON
You rock girl!! Mult succes
11 Nov 2017