Cristina Niculae - Chance for Life

Eu sunt recunoscatoare pentru tot ce am. E randul lor sa zambeasca!

974 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
14 Donatii

 

Cu mine viata a fost generoasa. Am tot ce imi puteam dori si mult peste: am o familie minunata, o fetita sanatoasa, un om de baza alaturi de care sa imi petrec restul zilelor si multi oameni frumosi in jurul meu. Cei care ma cunoasteti stiti cat de fidela sunt cauzei Chance For Life, care in fiecare zi schimba in bine viata a 40 de copii si tineri si le da ocazia sa ciupeasca un pic de fericire, in ciuda faptului ca viata nu a fost la fel de generoasa si cu ei. 

Anul acesta,mai mult decat ceva dulce, mai mult decat niste cercelusi colorati sau o esarfa aleasa cu grija, va rog sa ma faceti fericita prin a dona o suma cat de mica de bani pentru acesti copii minunati. Procedura este foarte foarte simpla si va rog, nu uitati ca fiecare 10 ron conteaza. Si va mai rog sa nu imi luat nici un cadou in viata reala, ci sa DONATI aici si sa stiti ca asta ma va face foarte fericita si impacata cu mine!

Multumesc celor care inteleg importanta gestului lor :) 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

14 Donatii

Mirela Coman

21 RON
La multi ani cu sanatate!
03 Nov 2015

B&S

100 RON
*si Gustav&Sasha
03 Nov 2015

Traian

75 RON
La multi ani Cristinica!
03 Nov 2015
La multi ani si tot ce iti doresti :)
03 Nov 2015
La multi ani draga mea! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai si numai de bucurii! te pup cu mult drag.
03 Nov 2015

Valentin

53 RON
Multi ani fericiti si sanatosi !
03 Nov 2015
Draga Cristinica, Intreaga noastra familie iti doreste sa fii fericita si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de printesa ta!
28 Oct 2015
28 Oct 2015

Raluca Moraru

75 RON
La Multi Ani frumosi , fericiti si sanatosi ! sa fie plini de oameni frumosi , prieteni draguti si plini de dorinte implinite si zambete multe de la Thea ! PS : pretty pretty please : nu imi pune numele pe wall pe facebook .
27 Oct 2015

Anonymous

55 RON
23 Oct 2015
23 Oct 2015

Viorica Stina

30 RON
20 Oct 2015
20 Oct 2015
Iti daruiesc o mare ciocolata Milka si o floare! Te pup si te felicit!
19 Oct 2015