Adrian Bolozan - Chance for Life

Alerg sa implinesc visuri pentru copii

300 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
4 Donatii

 

Încă de când eram mic, părinții mei donau toate hainele și jucăriile pe care eu nu le mai foloseam, unor centre de copii din București. Ei mi-au arătat, dăți la rând, cât de mult înseamnă să fii un om mai bun și cât de mult contează să îți pese de ceilalți. Datorită lor, eu am astăzi o șansă mare la un viitor pe care mi-l pot construi așa cum vreau, dar copiii din centrele de zi de la Fundația Chance for Life din Sulina, județul Tulcea, și din Sectorul 6 al Municipiului București nu au această șansă. Sunt frumoși, sunt inteligenți, sunt pasionați de ceea ce fac și, mai ales, sunt talentați, dar viitorul lor depinde, în mare parte, și de nivelul economic scăzut al familiilor lor. Înconjurați de neajunsuri, părinții fac față cu greu cerințelor pentru viața și educația decentă a acestora: masă, haine, rechizite, meditații, tabere, cursuri de limbi străine și multe altele.  Le putem oferi noi această șansă? Pe noi cine ne mai împiedica să acționăm pentru ei? Pe mine mă definește dorința de a dărui și de a scoate zâmbete de la oameni și, mai ales, satisfacția morală și sufletească pe care ți-o oferă aceste două gesturi: oferă și dăruiește. Așa că pentru cei 50 de copii inteligenți am ales să alerg duminică, 15 mai 2016, la Bucharest Half Marathon. Ajută-mă să sprijinim, împreună, o parte din educația de performață de 12 ani de care au parte aceștia în centrele Fundației Chance for Life. Ei intră în programul ”Bursa Chance for Life” când sunt copii (7-8 ani) și ies adulți (18 ani) așa că, dacă tu crezi că ai puterea să faci un copil dintre aceștia să zâmbească, atunci fii alături de mine și fă o DONAȚIE pentru ei. Împreună, îi vom face să zâmbească ca mai apoi să devină adulți fericiți, cu visuri împlinite și un viitor în față.

Hai să împlinim visurile celor mai inteligenți copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

4 Donatii

Felicitari Adi!
16 Jul 2016

Anonymous

50 RON
Best of luck!
15 May 2016
Multa bafta!
14 May 2016
13 May 2016