Victoria Ghigeanu - Chance for Life

Cel mai frumos cadou de ziua mea este donatia ta!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii

 

Pe 21 iulie sărbătoresc 23 de ani de bucurie și îi mulțumesc Domnului că sunt sănătoasă, energică și optimistă! Anul acesta, aleg să-mi donez ziua de naștere pentru a-i putea oferi unui copil șansa la o viață mai bună. ”Bursa Chance for Life” este un program în care se lucrează cu grupuri de copii defavorizați social sau economic, în care progresul lor este urmărit zilnic, iar pașii prin școala și viață le sunt ghidați, promovându-se curiozitatea și gândirea creativă. E un proiect inedit menit nu numai să le ofere o masă caldă, rechizite sau plata cursurilor școlare, dar și o șansă egală în societate și speranța la un viitor mai bun.  

Cred cu toată tăria în acest proiect și m-aș bucura enorm dacă toți prietenii mei s-ar alătura acestei inițiative și dacă am reuși împreună să strângem o sumă care pentru noi toți înseamnă puțin, însă pentru alții reprezintă atât de mult.  

Împreună suntem mai buni, haideți să ajutăm!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!