Daniela Focsaneanu - Chance for Life

Un altfel de cadou

310 RON Donatii stranse
62% Complete
500 RON Target
4 Donatii

 

Anul acesta am ales sa imi daruiesc ziua unor copii care au nevoie mai mare de suport financiar. Si pentru ca daruind vei dobandi este un motto drag mie, va incurajez sa redirectionati banii pe care i-ati da pentru cadoul meu catre programul Bursa Chance for Life - http://chanceforlife.galantom.ro/projects/view?id=21. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

10 Dec 2016

Anonymous

75 RON
Nu poti trai o zi perfecta fara sa faci ceva pentru cineva care nu te va putea rasplati niciodata
30 Sep 2016

Anonymous

100 RON
Draga mea Daniela, Te felicit pentru aceasta initiativa si iti doresc din suflet sa fii intotdeauna fericita si cu zambetul pe buze :) Sper ca acest mic ajutor din partea mea sa ajute copiii care fac parte din acest proiect. La multi ani si la cat mai multe proiecte frumoase!
29 Sep 2016

Anonymous

25 RON
27 Sep 2016