Vasile Timpau - Chance for Life

Run for better lives

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,500 RON Target
0 Donatii

 

"Să faci fapte bune este sarcina cea mai glorioasă" - Sofocle

Salut! Numele meu este Vasile, am 22 ani și sunt personal trainer. În 2016 am luat startul la prima competiție de alergare, iar de atunci am reușit să termin trei semimaratoane, toate sub 1:50 h și mai multe crosuri de 10 km. Dacă până acum motivația a venit din dorința mea de a evolua și de a realiza timpi cât mai buni, din acest moment ea va fi reprezentată sub o altă formă, mult mai importantă. De acum voi alerga pentru a susține programul "Bursa Chance for Life", care are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat, proveniți din familii defavorizate.

Pe 13 mai voi lua startul la Bucharest Half Marathon și alături de voi să sper le ofer copiilor cu nevoi un mic ajutor.  Mi-ar face o deosebită plăcere ca fiecare kilometru parcurs de mine să fie răsplătit cu o donație pentru cei care reprezintă viitorul nostru, al tuturor. Cu toții am avut parte cândva de un anumit sprijin, așa că vă invit să sprijiniți la rândul vostru, după posibilități. Fiecare copil merită o șansă #equality

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!