Daca eu pot, si voi puteti!

 

Vlad Sima Chance for Life

100% Complete
270 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
8
Donații

Buna! Sunt Vlad si particip la TriKIDS challenge un concurs cu mult sport in aer liber. Eu sustin copiii din Chance for Life, pentru ca ei sa aiba o viata mai buna si un viitor mai sigur. Haideti cu noi! Haideti sa dam acestor copii o sansa in viata! Daca eu pot, si voi puteti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

SUSŢIN PROIECTUL

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

TriKids Challenge propune piticilor si parintilor 3 probe , intr-un cadru deosebit, cu o infrastructura pe masura – toata baza sportiva a Federatiei Romane de Rugby – Stadionul National de Rugby “Arcul de Triumf”. Acestea sunt gandite astfel incat sa va puteti inscrie copiii la toate trei, la doua sau la una singura (cu starturi separate pe categorii de varsta si cu pauze intre ele). Sunt

 

8 Donații

03 Nov 2014
31 Oct 2014
31 Oct 2014
28 Oct 2014
28 Oct 2014
28 Oct 2014
suntem alaturi de copiii din Chance for life
22 Oct 2014
Succes!
22 Oct 2014