Bianca David - Chance for Life

Ajuta-ma sa duc fericirea mai departe!

855 RON Donatii stranse
100% Complete
350 RON Target
8 Donatii

 

Tocmai ce am împlinit 30 de ani și, recapitulând câte s-au întâmplat în ultimele 12 luni, recunosc că nu putea să fie un an mai plin, mai frumos, mai bogat. Am tras linie și am înțeles că având un copil, nu ai ce să îți dorești mai mult. De aceea am ales să dăruiesc ziua mea altor copii. Așa că vă rog, în loc de orice cadou, să mă faceți fericită donând pentru copiii inteligenți și harnici, proveniți din familii defavorizate, pe care Fundatia Chance for Life îi ajută să aibă acces la educație prin proiectul Bursa Chance for Life. Astfel,mă ajutați să duc fericirea mea mai departe.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

13 Jan 2016
29 Dec 2015

Andrei&Ralu&Alex

100 RON
La multi ani!!!
19 Dec 2015

Ionut D

100 RON
18 Dec 2015
LMA!!!
14 Dec 2015
Draga mea, ma bucur sa te cunosc si ma bucur ca mai exista oameni ca tine. Iti doresc sa fii fericit si sa ai parte numai de impliniri alaturi de Teodora si Stefan. Te pup cu drag, Nicky
14 Dec 2015

Flory & Danica

200 RON
14 Dec 2015

Daniel T

105 RON
14 Dec 2015