Ana-Maria Ene - Chance for Life

Fiecare dintre noi poate contribui!

235 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
4 Donatii

 

Ma numesc Ana. Descoperindu-ma pe mine insami am realizat ca sportul este lucrul care ma face sa iau o pauza din goana nebuna. Sa ne intoarcem privirile spre suflet, al nostru si al altora. Am hotarat sa sustin Fundatia Chance for Life avand ca beneficiari copii cu o situatie financiara mai putin buna. O donatie poate face diferenta si fiecare dintre noi poate contribui. Puteti schimba in bine viata unui copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Chance for Life

Fundația CHANCE FOR LIFE este o organizație neguvernamentală care își propune dezvoltarea comunităților din România prin intermediul copiilor și tinerilor.

Bursa Chance for Life

Programul Bursa Chance for Life are ca beneficiari copii cu potențial intelectual ridicat proveniți din familii defavorizate social și/sau economic din Sectorul 6 și din Sulina, județul Tulcea. Acest program educațional urmărește să schimbe modurile tradiționale de abordare întâlnite în sistemul de învățământ obligatoriu și să îmbogățească nivelul de cunoștințe al elevilor la materiile de bază incluse în curriculum-ul școlar folosind diferite metode care au ca scop stimularea potențialului fiecărui copil. 

TriKids Challenge ~ 2014

TriKids Challenge propune piticilor si parintilor 3 probe , intr-un cadru deosebit, cu o infrastructura pe masura – toata baza sportiva a Federatiei Romane de Rugby – Stadionul National de Rugby

4 Donatii

Daciana Tarasi

75 RON
Felicitari Ana Maria!
29 oct 2014

Oana Barbu

100 RON
24 oct 2014

Liliana Sima

30 RON
o ajutam si pe Ana !!! si pe copii
24 oct 2014

mirela coman

30 RON
Succes!
22 oct 2014